massage som frisvard

Nästan 40 % av allt friskvårdsbidrag används aldrig upp

Är du en av dem som inte utnyttjar ditt friskvårdsbidrag? Nästan hälften av alla anställda i Sverige har idag möjlighet till friskvårdsbidrag

Enligt en Sifoundersökning som gjordes av Viktväktarna så används det viktiga friskvårdsbidraget enbart av 60 procent av de som har tillgång till det. Studien visar också att majoriteten av personerna som inte använder bidraget är män med anledningarna att de inte har tid eller motivation som faktor. 

Det nya friskvårdsbidraget

Under de senaste åren har friskvårdsbidraget uppdateras flertalet gånger. Från att från början varit väldigt tränings och gymrelaterade förmåner till alla olika sorters former av avslappning och relax för att personalen ska må bra. 


Många användningsområden för friskvårdsbidraget

Det är många som inte vet att du kan använda ditt friskvårdsbidrag till exempelvis segling, liftkort, paddel, golfrundor och massage. En förändring som tagits emot väl då det blir en win-win situation för båda parter. Den anställde får ta del av avslappnande eller fysiska aktiviter med minskade utgifter och arbetsgivaren får en friskare anställd med mindre sjukdagar varje år. 

Friskvård hos Sthlm physique 

Vi har ett nära samarbete med de flesta friskvårdsportalerna som din arbetsgivare kan tänkas vara ansluten till. Våra klippkort funkar som friskvård och kan köpas i vår webbutik. Klippkortet kan sedan fritt utnyttjas i 2 år från det datum som du köper det. Det är viktigt att tänka på att många arbetsgivare kräver namn och personnummer tillsammans med kvittot. Meddela din massör om massagen ska användas som friskvård så bifogar vi ett friskvårdsintyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *