Bokningsvillkor

Vår bokningspolicy gäller alla reservationer som görs hos Sthlm Phyisque. Genom att genomföra en bokning accepterar du automatiskt dessa villkor, som även finns angivna i vårt bokningsformulär.

Avbokningsregler
För att vår verksamhet ska fungera effektivt och för att minimera ekonomiska förluster, måste vi tillämpa regler för avbokningar och uteblivna besök som sker mindre än 3 timmar före den planerade tiden. Observera följande:

  • Tider som inte avbokas minst 3 timmar i förväg debiteras fullt ut.
  • När du bokar en tid hos oss bekräftar du att du har läst och godkänt vår policy. Det är ditt ansvar som kund att vara informerad om dessa villkor.

Avbokningsförfarande

Alternativ 1: Enda sättet att boka av din behandling så nära som 3 timmar innan gör du genom att följa avbokningslänken i din bokningsbekräftelse. Hittar du inte din bokningsbekräftelse så kan vi automatiskt skicka en ny genom att du fyller i din e-post på vår "Kontakta oss"-sida.

 Alternativ 2: Fyll avbokningsformuläret på vår "Kontakta oss"-sida så kan vi hjälpa dig att boka av din behandling. Detta måste ske minst 24 timmar innan din bokning skulle börja för att gillas som en korrekt avbokning.

Notera: Vi tar ej emot avbokningar via telefon.


Regler vid sjukdom
I det fall den som bokat en tid blir sjuk efter avboknings gränsen passerat så faller ansvaret på kunden. Är du sjuk så får du heller inte medvetet riskera smitta din massör och riskera personskada på en annan medmänniska. Så utvärdera hur du mår 4-timmar innan din bokning för att minimera risken för en sen sjukanmälan.

Debitering vid uteblivna besök
Uteblivna tider orsakar förlust av intäkter för oss. Genom att boka en tid ingår du ett bindande avtal att närvara, och vi åtar oss att hålla tiden reserverad för dig, och inte erbjuda den till andra kunder. Om du inte avbokar inom 3 timmar innan din tid, kan vi inte erbjuda tiden till någon annan.

Debiteringsförfarande för uteblivna tider
Om du inte närvarar vid din bokade tid kommer vi att skicka en faktura via e-post eller post med instruktioner för betalning. Vid försenade betalningar kommer vi att lägga till avgifter för indrivning, inklusive möjliga åtgärder genom Kronofogden eller våra samarbetspartners.

Rättigheter att avboka en bokning
Som kund är du skyldig att ange korrekta och fullständiga uppgifter om dig själv. Vi förbehåller oss rätten att när som helst avboka din tid eller blockera dig från att boka om vi upptäcker att du har lämnat felaktiga eller missledande uppgifter, eller missbrukat bokningssystemet genom att skapa flera bokningar under samma tid. Vid allvarliga fall av falska uppgifter kommer vi att vidta polisiära åtgärder.

Bokningar och sen ankomst
Vi uppmanar dig att alltid anlända i tid till din bokade behandling. Om du anländer sent kommer din behandlingstid att reduceras och avslutas vid den ursprungligen bokade sluttiden.

Utskick

När du bokar en behandling och anger din e-postadress, kommer den att läggas till i vår mailinglista för nyhetsbrev. Vi skickar ut högst tre nyhetsbrev per år med information om friskvård och eventuella erbjudanden. Det är möjligt att avregistrera sig direkt via utskicken. Har du en gång avföljt, läggs du inte till igen vid framtida bokningar. Vill du tas bort från listan omedelbart? Maila till info@massagestockholm.se.