Presentkorten levereras antingen som PDF eller skickas hem via posten.

Presentkorten gäller på alla mottagningar och för alla typer av massagebehandlingar.

Ett presentkort hos oss är giltigt i 15 månader.

Du kan inte nyttja ditt friskvårdsbidrag till presentkort. Köp då istället ett personligt klippkort.

Presentkort

460 kr1 195 kr

Antal:
Artikelnr: N/A Kategori:


Gå till Friskvård

Presentkort massage Stockholm

Ett presentkort på massage i Stockholm är en uppskattad gåva som passar både till födelsedagen, mor- & farsdag, elitidrottaren. Som julklapp eller bara för att göra någon glad. Vare sig du söker en present till mamma, pappa, svärmor, pojkvän, flickvän eller en kollega kommer ett presentkort på massage hos oss garanterat att uppskattas. Du beställer enkelt ditt presentkort här via hemsidan, eller ring oss om du vill besöka en av våra mottagningar.

  • Klimatsmart present
  • Få presentkortet skickat som .pdf direkt till din mail
  • Kan beställas hem på posten

Sthlm Physique har flera mottagningar i Stockholmsområdet. I avslappnad miljö där fokus alltid ligger på kunden erbjuder vi den bästa massagen till det bästa priset.

Presentkort massage till den som har allt

Spänd eller stressad? Vår klassiska massage innehåller bl.a. djupa knådningar, töjningar och tryck för att behandla stela muskler samtidigt som det ger avslappning. För den som idrottar eller som vill komma åt lite extra djupt kan vi rekommendera vår idrottsmassage som är något kraftfullare än vanlig massage. Idrottsmassagen har tre huvudsakliga effekter:

  • Muskler med förhöjt nervpåslag slappnar av
  • Hämmar bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning
  • Hjälper dig förändra rörelsemönster för att komma ur en smärtcirkel

Idrottsmassage är det vi på Sthlm Physique är mest kända för, men oavsett vilken typ av massage som väljs arbetar vi ständigt med vidareutbildningar för att bibehålla vår höga kunskapsnivå.

Man bestämmer själv vilken typ av behandling man vill ha med presentkorten. Våra presentkort kan utnyttjas till alla typer av behandlingar.