Klassisk massage

Klassisk massage Stockholm

Sthlm Physique utför klassisk massage i Stockholm på våra mottagningar. Klassisk massage är en av våra mest populära behandlingar. Dessutom skräddarsyr vi din massage efter dina önskemål och behov. Våra massörer är mycket duktiga och utbildade. Boka din massage online upp till 10 min innan!

Klassisk massage

Klassisk massage (Svensk massage/Swedish massage) är fokus är på att få dig att slappna av och är en upplevelse för både kropp och själ. Dessutom är det är en behandling man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver. 

Behandlingen börjar med att terapeuten värmer upp dina spända musklerna, därefter så använder sig terapeuten av en rad olika grepp och tekniker för att komma åt spänningar och stramhet. 

Till skillnad mot en idrottsmassage, utförs det varken stretching eller triggerpunktsbehandling. All massage vidgar kroppens blodkärlen i huden och fördelar vätska till underliggande vävnader. 

Under massage så frigör din kropp oxytocin som är ett hormon och en signalsubstans, även kallat lugn- och ro hormon. Dessutom avgör du om massagen ska vara hård eller mjuk, behandlande eller avkopplande. Alla våra terapeuter har god utbildning och gedigen erfarenhet.

Ordet massage kommer troligen från latinets massa, vilket betyder beröring. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver.

Fördelar med klassisk massage

  • Minskad trötthet
  • Minskad värk i rygg, nacke och axlar
  • Ökad blodcirkulation
  • Bra som för att förebygga stelhet 
  • Frigöring av kroppen må-bra honom oxytocin

Våra behandlingar:

Vi rekommenderar dig att boka några av de längre behandlingarna för att ge kroppen och sinnet en chans att varva ner och slappna av. Vi utför både djupgående behandlande massage och avslappnande massage. Hos oss är varje kund och varje behandling unik. För vi använder oss inte av några färdiga program eller rutiner utan försöker anpassa massagen efter situationen. För att du ska kunna slappna av, andas och njuta av behandlingen. Med det sagt så kan du fortfarande få precis så hårt tryck som du vill ha.

Är du behov av en massage? Boka online upp till 10 min innan. 

Klassisk massage

Ska jag boka klassisk massage eller idrottsmassage?

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då ska du boka en Idrotts-/Behandlande massage och om du vill ha en djupgående men avslappnande massage utan specifik problematik så väljer du en klassisk.

Priser

25 min - 460 kr
50 min - 760 kr
80 min - 1195 kr