Idrotts- / Behandlande massage

Idrottsmassage Stockholm

Idrottsmassage, eller sportmassage, är det vi på Sthlm Physique i Stockholm är mest kända för och något som vi alltid strävar att bli bättre på. Det är därför som vi arbetar aktivt med vidareutbildningar för att vi ska ha de bästa massörerna.

Idrottsmassage

En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem. Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. 

Sportmassage

En sportmassage är ofta mer kraftfull än en vanlig massage. Med kraftfulla grepp och töjningar mjukar din idrottsmassör upp de muskler som orsakar problematik. Ofta läggs även stretch och triggerpunktsbehandling till för bästa resultat. Massören använder sig av de manuella tekniker som hen anser är bäst för situationen.

Idrottsmassage har i fler och fler studier de senaste åren kunnat påvisa en märkbar effekt. Det är något som de flesta som idrottar på någorlunda seriös nivå bör göra regelbundet. På folk som sysslar med cykling, löpning och styrketräning har massagen en mycket god påvisad effekt.

Fördelar idrottsmassage

  • Få en muskel med förhöjt nervpåslag att slappna av
  • Hämma bildandet av inflammatoriska proteiner efter träning
  • Förändra rörelsemönstret för att på så sätt komma ur en smärtcirkel
  • Djupgående massager.
  • Effektivt före och efter träning.
  • En del av en bra återhämtning i en hård tränings period.
Image

Måste jag idrotta för att boka en idrottsmassage?

Nej, idrottsmassage är fokus på resultat, oavsett person. Det är därför vi kallar den för Idrottsmassage/Behandlande massage.

Priser

25 min - 460 kr
50 min - 760 kr
80 min - 1195 kr