Villkor

Villkor gällande köp av presentkort/klippkort i vår webshop.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:
tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

Alla köp av Klippkort Friskvård som ångras kommer rapporteras in till Skatteverket för att förhindra fusk. Vi kommer då skicka med de personliga detaljer som använts för friskvård då detta är ett berättigat intresse för att säkerställa att vårt företags kvitton inte används i samband med brott.

 

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

E-post:

Din e-post kan användas till max 2 nyhetsbrev per år och lagras max under 36 månader. För att bli borttagen från en denna lista kontakta info@massagestockholm.se. Om du en gång tackat nej kommer du sedan inte hamna på listan för nyhetsbrev. Nyhetsbreven kommer uteslutande vara en påminnelse om att nyttja ditt friskvård fullt ut och det kommer vara väldigt tydligt hur du avbryter utskicken.

Din e-post används för att skicka påminnelser om ditt klippkort håller på att gå ut, meddela saldo, skicka ut presentkort, knyta klippkort och presentkort till en specifik e-post samt övrig kontakt för att kunna fullfölja avtalet på bästa sätt gentemot dig.

Personnummer:

Då klippkort är personliga så tar vi personnummer för att kunna identifiera att det är rätt person som brukar klippkortet och för att kunna utge så pass detaljerade kvitton att alla arbetsgivare ska godta det som friskvård.

För att förhindra att en kund felaktigt nyttjar friskvårdsbidrag så kan vi upp till 30 dagar efter genomfört köp uppge angett personnummer i kontakt med myndigheter (Skatteverket, Polismyndigheten). Detta gör vi inte göra utan att först meddela berörd kund via e-post. Detta sker ytterst sällan och endast i de fall där vi anser att det finns anledning att misstänka försök till fusk.

Klarna:

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt.Klarnas egen dataskyddsinformation.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

Om friskvård

All friskvård är alltid personlig för köparen vars personnummer angavs vid köpet. Vi gör inga undantag för detta och du skall vara beredd att visa legitiomation vid alla besökstillfällen då du planerar att köpa eller nyttja klippkort köpta för friskvård.