Företagsmassage i StockholmAlternativ 1: Skaffa ett företagskonto hos Sthlm Physique

Har du ett företag med mer än 5 anställda och letar efter ett smidigt och bra sätt skämma bort dem? Då är ett företagskonto hos Sthlm Physique en bra idé. Vi försöker vara den smidigaste lösningen för företagsmassage i Stockholm.

  • Inga extra kostnader, ingen bindningstid, inga krav.
  • Tydligt specificerade fakturor där ni tydligt kan se vilka och hur många som tar del av förmånen
  • Gäller som friskvård.
  • Möjlighet till rabatter.

Vad är det för pris?

25 min massage - 328 kr ex
50 min massage - 556 kr ex
80 min massage - 796 kr ex

Vilka är fördelarna?

Massage på kontor i all ära, men att själv få välja dag, mottagning och framförallt massör är en stor fördel. Alla har olika preferenser och med våra 40+ massörer finns det garanterat någon som passar alla.

Här får dina anställda chansen att besöka oss de tider som passar dem. Kanske på helgen? Kanske i kombination med träning? Eller bara då man inte behöver gå tillbaka till jobbet efteråt.


Alternativ 2: Förköp ett paket

För mindre företag kan det ibland vara bättre att förköpa ett paket. Då köper man helt enkelt ett företagspaket i vår webbshop. Paketet är då kopplat till ditt företag och dina anställda kan utnyttja det på alla våra mottagningar som företagsmassage i Stockholm . Här får man inte en lika tydligt specificerad faktura, men dina anställda kan enkelt använda paketet på alla mottagningar. Även här måste den anställde ta med sig id.


Förköp ett klippkort för företag här.

Har du frågor eller intresserad om med information?