Om oss

Adam Egerö och Martin Axén startade Sthlm Physique i våra lokaler på St Eriksplan den 9:e september 2009. Efter att tillsammans utbildat sig till massageterapeuter 2007 och skaffat erfarenhet efter utbildningen på separat håll så kände de sig redo att tillsammans ta fram ett koncept för bra och tillgänglig massage. Konceptet förbättras ständigt, nu med 13 års extra erfarenhet vardera och några av Stockholms bästa massörer som kollegor jobbar vi alltid på att bli bättre.

Vi är ett företag som drivs med massage som den enda grundpelaren. För att att leverera bra massage behövs de bästa massörerna. För att få de bästa massörerna så måste behandla massörerna på bästa möjliga sätt.

Vi har från början haft tydligt mål:

Att erbjuda den bästa och mest prisvärda massagen i Stockholm, med enkel bokning och stor tillgänglighet.

Vårt fokus kommer alltid vara massage. Vi väljer med stor omsorg ut de terapeuter som jobbar hos oss, och de får genomgå flera provmassager där de måste godkännas av olika terapeuter. Därefter så fortsätter vi regelbundet med workshops och kunskapsutbyte för att hela tiden utveckla oss inom yrket.

Fem mottagningar med samma själ

Vi har nu fem praktiker: Södermalm, St Eriksplan, Odengatan, Norra Djurgårdsstaden och i City De drivs under samma regi och alla håller samma höga kvalitet. Presentkort, paket och avtal gäller alla fem på praktikerna.

Image