Gravidmassage

Gravidmassage Stockholm

Unna dig en gravidmassage i Stockholm som hjälper dina musklerna att slappna av och tar bort spänningar som kan leda till smärta och en allmänt obekväm tillvaro. 

  • Säkert och tryggt - utbildade terapeuter
  • Fortfarande behandlande och kraftfullt om man vill det
  • Ligg på sidan eller med gravidkudde

Gravidmassage

Gravidmassage är egentligen inget komplicerat. Så länge massören vet vad den gör och den gravida känner sig bekväm så kan man få massage nästan som vanligt. En gravid kvinna klarar av de flesta typer av behandlingar även med hårdare tryck så länge det känns bra. Du kan ta massage under hela perioden du är gravid men av tradition brukar man rekommendera att man går efter 12:e veckan.

Vår gravidmassage sker antingen på sidan eller liggandes på gravidkudde.

Priser

20 min - 460 kr*
50 min - 760 kr
80 min - 1195 kr

* Förklaring varför gravidmassage endast är 20 min istället för det vanliga 25 min: Då det tar längre tid att bädda, förbereda inför och hjälpa en gravid kund så hinner vi helt enkelt ge 25 min massage under samma tidsspann som en vanlig massage. Därför erbjuder vi endast 20 min massage som kortare alternativ för gravidmassage. Vi rekommenderar att man tar något av de längre behandlingsalternativen så man får ut så mycket som möjligt av sina massagepengar, men vi har ändå valt att behålla detta alternativ för dem som inte vill ligga stilla en längre tid av olika skäl. Presentkort/klippkort/förköp för 25 min massage funkar som betalning för detta alternativ.

gravidmassage dyna

Ligg bekvämt på våra gravidmassagekuddar

Att få ligga på mage är något som kan vara otroligt skönt för en gravid kvinna, att dessutom få massage på det är grädde på moset. Alla våra rum är utrustade med extra gravidkuddar så massagen blir så bekväm som möjligt.

Boka massage
Trygg gravidmassage