Friskvårdsmassage


  • Nyttja ditt friskvård hos duktiga massörer.
  • Funkar på 5 (snart 8) mottagningar i Stockholm.
  • Köper du i vår webbshop så gäller klippkorten i 2 år.
  • Kvitto på mailen samma dag.

En massage hos Sthlm Physique räknas i som friskvård. Massage är ett utmärkt sätt att hjälpa kroppen slappna av, öka sitt immunförsvar och släppa på spänningar. Friskvårdsmassage är ett utmärkt komplement till träning men funkar också för dig med vanliga kontors- och livsstilsspänningar.

Vi har ett nära samarbete med de flesta friskvårdsportalerna som din arbetsgivare kan tänkas vara ansluten till.

Våra klippkort funkar som friskvård och kan köpas i vår webbshop. Klippkortet kan sedan fritt utnyttjas i 2 år från det datum som du köper det.

Självklart kan du även betala ditt besök på plats eller via Klarna. Meddela din massör om massagen ska användas som friskvård så bifogar vi ett friskvårdsintyg med kvittot.

All friskvård är alltid personlig.


Köp klippkort för friskvård
Friskvård i Stockholm


Friskvårdsbidrag massage

Fler och fler inser vikten av friskvård. Att ta han om sin hälsa medan man är frisk, för att stärka kroppen och immunförsvaret. De flesta företag idag har insett vikten av det och även sett fördelarna. Friskvårdsmassage är ett bra komplement till ett aktivt liv och mer och mer studier pekar på faktiska fysiologiska effekter. Förutom minskad smärta och ökad rörlighet så finns det studier som pekar på att massage kan hjälpa med att stärka immunförsvaret, öka det allmänna välmåendet och ge en medveten/mobilfri pause i vardagen. Friskvård är något alla borde utnyttja om de har möjligheten.

Vi på Sthlm Physique försöker aktivt ta del av den forskning som kommer ut, vidareutbilda oss och engagera oss i att utveckla de hälsofrämjande aspekterna av massage.

Saknar vi någon friskvårdsleverantör? Tipsa oss så kan vi ansluta oss.

Massage som friskvård

Även fast en massage är en av de vanligaste aktiviteterna som friskvårdsbidraget används för så är det långt ifrån alla som vet att det kan användas till det.  En stor del av den vuxna befolkningen är alldeles för stela och klagar på krämpor och värk. Massage är även perfekt innan du hinner bli så stel. En klassisk massage är den optimala förebyggande massagen, det man gör innan man får problem. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver. Vi rekommenderar att man tar några av de längre behandlingarna här då vi vill ge kroppen och sinnet en chans att varva ner och slappna av. 

Det nya friskvårdsbidraget 2021

Vilket belopp som gäller är i princip upp till arbetsgivaren, men Skatteverket har satt ett tak på 5 000 kronor inklusive moms om friskvårdsbidraget ska förbli skattefritt. 

Det är en skattefri personalförmån

Friskvård är till för den anställde ska att må bättre och undvika sjukdomar. Arbetsgivaren i sin tur  kan göra avdrag för motion, kostråd, massage och andra hälsoinsatser för anställda. Det är upp till varje arbetsgivare att besluta om det ska erbjudas de anställda då det inte finns någon lagstiftad eller centralt kollektivavtalad skyldighet att erbjuda friskvårdsförmåner. 

Kvitto: Alla våra kvitton har de uppgifter som arbetsgivare godkänner. Köp utvalda friskvårdspaket online och få kvitto direkt.