Friskvårdsmassage

Friskvårdsbidrag är en förmån som arbetsgivare har möjlighet att erbjuda sin anställda. Vi har ett nära samarbete med de flesta friskvårdsportalerna som din arbetsgivare kan tänkas vara ansluten till.

Kom ihåg att många arbetsgivare kräver namn och personnummer tillsammans med kvittot. Meddela din massör om massagen ska användas som friskvård så bifogar vi ett friskvårdsintyg.

Våra klippkort funkar som friskvård och kan köpas i vår webbutik. Klippkortet kan sedan fritt utnyttjas i 2 år från det datum som du köper det.

All friskvård är alltid personlig.

Är du representant för ett företag och undrar mer om ett samarbete för friskvård? Besök då vår företagssida.


Köp friskvård i vår webbshop

Friskvårdsbidrag massage

Fler och fler inser vikten av friskvård. Att ta han om sin hälsa medan man är frisk, för att stärka kroppen och immunförsvaret. De flesta företag idag har insett vikten av det och även sett fördelarna. Friskvårdsmassage är ett bra komplement till ett aktivt liv och mer och mer studier pekar på faktiska fysiologiska effekter. Förutom minskad smärta och ökad rörlighet så finns det studier som pekar på att massage kan hjälpa med att stärka immunförsvaret, öka det allmänna välmåendet och ge en medveten/mobilfri pause i vardagen. Friskvård är något alla borde utnyttja om de har möjligheten.

Vi på Sthlm Physique försöker aktivt ta del av den forskning som kommer ut, vidareutbilda oss och engagera oss i att utveckla de hälsofrämjande aspekterna av massage.

Saknar vi någon friskvårdsleverantör? Tipsa oss så kan vi ansluta oss.