Gravidmassage Stockholm

Unna dig en gravidmassage i Stockholm som hjälper dina musklerna att slappna av och tar bort spänningar som kan leda till smärta under graviditeten. 

  • Säkert och tryggt - utbildade terapeuter
  • Fortfarande behandlande och kraftfullt om man vill det
  • Ligg på sidan eller med gravidkudde

Gravidmassage

Gravidmassage är egentligen inget komplicerat. Så länge massören vet vad den gör och den gravida känner sig bekväm så kan man få massage nästan som vanligt. En gravid kvinna klarar av de flesta typer av behandlingar även med hårdare tryck så länge det känns bra. Man kan få massage under hela sin graviditet men av tradition brukar det rekommenderas att man tar en mjukare behandling innan vecka 12.

Vår gravidmassage sker antingen på sidan eller liggandes på gravidkudde.

I vilka veckor kan jag boka min gravidmassage?

Det är egentligen aldrig någon fara alls att boka sin massera sig när man är gravid, men självklart ska man lyssna på kroppen. Är man osäker så tycker vi man ska undvika de första 12 veckorna, inte för att det finns några risker, utan för att man ska undvika känslan av att "man gjort något fel" utifall graviditeten skulle avbrytas.

Ni kan också komma i princip hur sent ni vill, även om det kan vara otympligt att ligga i vissa positioner.

Lyssna på kroppen är vårt bästa tips, men inga studier, och inget vi upplevt på snart 10 år, visar på någon problematik.

Priser

50 min - 695 kr
80 min - 995 kr
6x50 min - 3750kr
12x50 min - 7080 kr

gravidmassage dyna

Ligg bekvämt på våra gravidmassagekuddar

Att få ligga på mage är något som kan vara otroligt skönt för en gravid kvinna, att dessutom få massage på det är grädde på moset. Alla våra rum är utrustade med extra gravidkuddar så massagen blir så bekväm som möjligt.

Trygg gravidmassage