Klassisk massage Stockholm

Vi är massörer och det är det enda vi satsar på och det vi alltid strävar att bli bäst på. Tar du en massage hos oss kommer du alltid fram tillsammans med terapeuten hur du vill ha din behandling

  • Du bestämmer själv om du vill ha rygg, helkropp eller var du vill ha massage.
  • Hård eller mjuk massage, behandlande eller avkopplande, upp till dig.
  • Alla terapeuter har god utbildning och gedigen erfarenhet.

Vad är en klassisk massage?

Exakt vad som är en klassisk massage råder det delade meningar om. Vanligaste sättet att beskriva dem är att man går igenom en specifik massagerutin innehållande några grundgrepp. Effleurage, petrissage, friktioner och tapotement. Oftast sker detta med måttligt med olja och man följer ett visst schema för kroppsdelar och riktningar som greppen utförs i. Många kallar detta för svenska massage och blev populärt genom Per-Henrik Ling 1776-1839 som även anses vara en pionjär inom fysioterapi. Dock myntas termerna för de olika greppen långt senare av en holländsk läkare så att hitta endast en grundera är nog svårt. Det är helt enkelt tekniker som vuxit fram under den mänskliga historien.

En klassisk massage hos Sthlm Physique

Varje kund och varje behandling är unik hos oss. Vi har inga färdiga program eller rutiner utan försöker anpassa massagen efter situationen. Lika så har alla våra massörer olika bakgrund och erfarenheter, med den gemensamma nämnaren att de noga valts ut efter ordentliga tester och att de kontinuerligt erbjuds vidareutbildningar.

Så vid en klassisk massage hos oss så kan du förvänta dig massagegrepp och en rutin som är anpassade för situationen utförda av ett testat proffs. Du ska kunna slappna av, andas och njuta av behandlingen. Med det sagt så kan du fortfarande få precis så hårt tryck som du vill ha. Till skillnad från idrottsmassage så ges här inge stretching, verktyg eller andra tekniker som kan bryta flödet i behandlingen. Det ska vara en upplevelse för både kropp och själ, där vi vid en idrottsmassage inte lägger lika stor vikt i avslappning om det inte krävs för bästa resultet.

En klassisk massage är den optimala förbyggande massagen, det man gör innan man får problem. Det är något man unnar sig för att slippa ha ont, vara stressad och spänd framöver. Vi rekommenderar att man tar några av de längre behandlingarna här då vi vill ge kroppen och sinnet en chans att varva ner och slappna av.

Klassisk massage

Ska jag boka klassisk massage eller idrottsmassage?

Har du specifika problem som du vill ha hjälp med? Då ska du boka en Idrotts-/Behandlande massage och om du vill ha en djupgående men avslappnande massage utan specifik problematik så väljer du en klassisk.

Priser

25 min - 410 kr
50 min - 695 kr
80 min - 995 kr
6x50 min - 3750kr
12x50 min - 7080kr