Massage i Norra Djurgårdsstaden

  • Ordentlig massage i Norra Djurgårdsstaden i  avslappnande miljö.

  • Sthlm Physique är Stockholms största massagekedja med flera mottagningar i Stockholms området.

  • Enkel bokning online med flexibla tider och ofta tider samma dag.

  • Våra behandlingar funkar som friskvård.


Massör nära Ropsten och Hjorthagen

I Stockholms nya oas och stadsdel har vi vår mysiga massagemottagning. Här är vi ett gäng duktiga och noga utvalda massörer som med hjälp av ständiga vidareutbildningar alltid skapar en så bra massage som möjligt. Vi utför alla typer av behandlingar mot smärtor i musklerna som sträckningar, muskelspänningar och ömma punkter. Vi erbjuder även en kraftfull idrottsmassage med mycket god påvisad effekt, något vi rekommenderar att de som tränar gör regelbundet.

Självklart så strävar vi efter att blir det självklara valet av massage för dig som bor och arbetar i Norra Djurgårdsstaden, Hjorthagen och Ropsten. Massage är det vi brinner för och strävar att bli bäst på. Vi försöker skapa den bästa upplevelsen från bokning till färdig massage. Fina lokaler, duktiga massörer och bokning och kundservice som alltid försöker hjälpa till. Välkommen till Sthlm Physique.

Hitta hit

Vi ligger på Bobergsgatan 75a

Närmaste tunnelbanan är Ropsten.

Friskvård i Norra Djurgårdsstaden

Om du vill nyttja din friskvårdsbidrag i Norra Djurgårdsstaden så strävar vi att vara det mest flexibla och pålitliga alternativet. Ordentliga kvitton för redovisning, 2 år att nyttja dina behandlingar och funkar med alla friskvårdsportaler. Lär mer om friskvård här.

Vi har öppet sju dagar i veckan och du kan boka upp till 20 minuter innan utsatt tid. Få den massage du behöver och förtjänar redan idag.


OBS: Receptionen är ej bemannad. Ring eller maila oss vid frågor.
Boka massage i Norra Djurgårdsstaden

Massage

Vi strävar efter att kvalitet ska genomsyra allt. Från kundbemötande till massage. Kliniken i Norra Djurgårdstaden reflekterar verkligen detta med stora och mysiga rum, engagerade massörer och generösa öppettider.

Vi har även gravidmassage.

Image

Lokalen delar vi med Kroppex naprapater.

Besöksadress
Bobergsgatan 75a
111 22 Stockholm

Öppettider
Måndag—Fredag: 8:00–20:00
Lördag & Söndag: 10:00–18:00
Efter bokning