Massage i Norra Djurgårdsstaden

  • Massage i Norra Djurgårdsstaden i våra supermysiga lokaler.
  • Erfarna massörer.
  • Öppet sju dagar i veckan med enkel bokning online.
  • Våra behandlingar funkar som friskvård.

Massör nära Ropsten och Hjorthagen

I Stockholms nya oas och stadsdel har vi vår mysiga massagemottagning. Här är vi ett gäng duktiga och noga utvalda massörer som med hjälp av ständiga vidareutbildningar alltid skapar en så bra massage som möjligt. Vi utför alla typer av behandlingar mot smärtor i musklerna som sträckningar, muskelspänningar och ömma punkter. Vi erbjuder även en kraftfull idrottsmassage med mycket god påvisad effekt, något vi rekommenderar att de som tränar gör regelbundet.

Självklart så strävar vi efter att blir det självklara valet av massage för dig som bor och arbetar i Norra Djurgårdsstaden, Hjorthagen och Ropsten. Massage är det vi brinner för och strävar att bli bäst på. Vi försöker skapa den bästa upplevelsen från bokning till färdig massage. Fina lokaler, duktiga massörer och bokning och kundservice som alltid försöker hjälpa till. Välkommen till Sthlm Physique.

Hitta hit

Vi ligger på Bobergsgatan 75a

Närmaste tunnelbanan är Ropsten

Vi har öppet sju dagar i veckan och du kan boka upp till 20 minuter innan utsatt tid. Få den massage du behöver och förtjänar redan idag.


Massage

Vi strävar efter att kvalitet ska genomsyra allt. Från kundbemötande till massage. Kliniken i Norra Djurgårdstaden reflekterar verkligen detta med stora och mysiga rum, engagerade massörer och generösa öppettider.

Vi har även gravidmassage.

Image

Lokalen delar vi med Kroppex naprapater.

Besöksadress
Bobergsgatan 75a
111 22 Stockholm

Öppettider
Måndag—Fredag: 8:00–20:00
Lördag & Söndag: 10:00–18:00
Efter bokning